top of page

Hét esztendő, hét szempillantás

A Hagyományok Házában jártunk. Ez önmagában nem lenne olyan izgalmas, hiszen az egyesület számos szálon kötődik az intézményhez, de az április nyolcadikai egy különleges alkalom volt, hiszen egy olyan könyv bemutatóján jártunk, melynek egyik szerzője Klitsie-Szabad Bogi egyesületünk mesemondója. Bogi a Ház munkatársaként járt gyűjteni Varga Norberttel Csipkés Vilmos arlói mesemondóhoz. Ennek a munkának az eredménye a ma bemutatott könyv.

Miért olyan különleges ez? Kicsit azért is, mert Vili bácsi az egyesületünk tiszteletbeli tagja volt, és mindig büszkén viselte a tőlünk kapott >Vili bácsi mesemondó< feliratú kitűzőt.

De leginkább azért mert egy nagyszerű hagyományos mesemondó meséi és mesemondásai kerültek most elénk. Mesemondásai is, hiszen a könyv dvd mellékletén, vagy a könyvben található qr-kód segítségével meg is hallgathatjuk, sőt meg is nézhetjük Vili bácsit mesemondás közben.


Köszönjük Boginak és Norbinak a gyűjtést és a feldolgozást.

Köszönjük Vili bácsinak a meséket, és tudjuk, milyen boldog lett volna, ha megélhette volna ezt a napot.

Olvassátok és hallgassatok, nézzétek Vili bácsi és az arlói mesemondók meséit!A képen Egyesületünk tagjait és Vili bácsi családját láthatjátok.

40 megtekintés0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése

Comments


bottom of page