Keresés

Elindultak online meseestjeink

Egy mesemondó mindig mesél. Most éppen online, de már nagyon várjuk, hogy személyesen találkozhassunk a mesehallgató gyerekekkel és felnőttekkel.

Ebben a karanténos időszakban sajnos nem nagyon van módunk előszóval mesélni, de ez sem állítja meg egyesületünk tagjait. Így az utóbbi hetekben több online mesemondást szerveztünk.

A „békeidőben” a Hagyományok Házában megrendezett Ahol a madár se jár… mesemondóest felnőtteknek programunkat is a világháló szövevényes szálai közé fontuk be.

Március 18-án a Nemzetközi Történetmondó Naphoz kapcsolódva az Ahol a madár se jár mesemondói az „Új kezdetek” meséit hozták magukkal. (A Nemzetközi Történetmondó Nap szervezői minden évben meghírdetnek egy témát, az idei az Új kezdetek volt.)

Pár nappal később, március 21-én, még mindig ugyanehhez a programhoz csatlakozva angolul meséltünk el néhány magyar népmesét, amit Ausztráliától Kanadáig hallgatott a világ.


Az Ahol a madár se jár… következő alkalma, április 15-én 19.00-tól még mindig az online térben kerül megrendezésre. Az eseményre Facebook oldalunkon lehet regisztálni.
16 megtekintés0 hozzászólás