top of page

szept. 09., Cs

|

Hatvan

Hetedhét Hatvan Népmesefesztivál

Idén szeptemberben ismét megrendezzük a Csűrdöngölő Egyesülettel közös eseményünket, melynek első két napjára óvódás és kisiskolás csoportokat, majd szombatra a családokat várjuk. Péntek és szombat estére felnőtteknek szóló programokkal, vasárnapra szakmai nappal készülünk.

A regisztráció le van zárva
Egyéb rendezvények
Hetedhét Hatvan Népmesefesztivál
Hetedhét Hatvan Népmesefesztivál

Idő és helyszín

2021. szept. 09. 09:00 CEST – 2021. szept. 11. 20:00 CEST

Hatvan, Hatvan, Kossuth tér 3, 3000 Hungary

Vendégek

Az eseményről

A Hetedhét Hatvan Népmesefesztivál küldetése

A rendezvény a Csűrdöngölő Kulturális Egyesület (korábban Galgamenti Művészek Egyesülete) és a Meseszó Magyar Mesemondó és Szövegfolklór Egyesület közös szervezésében, a Hagyományok Háza szakmai támogatásával jön létre.

Célja a a Kárpát medencéből származó népmesei szövegfolkór, valamint a hagyományos mesemondás népszerűsítése, közös kulturális gyökereink táplálása.

A közreműködő mesemondók, népművészek, kézművesek, tudományos munkatársak és kutatók elkötelezett hívei mesei szövegfolkór terjesztésének, amelyek létjogosultságot nyernek a különböző kulturális, társadalmi csoportokban.

Fő támogatóink Hatvan Városa, a Grassalkovich Művelődési Ház, a Nemzeti Kulturális Alap Igazgatósága, valamint az Emberi Erőforrások Minisztériuma.

A programról részletes leírás a Hetedhét Hatvan Népmesefesztivál oldalán található.

Esemény megosztása

bottom of page